منو
  1. آخرین فایل ها
  2. پرفروشترین فایل ها
  3. پربازدیدترین فایل ها
بررسی ارتباط بين خلاقيت مديران وپویایی در محيط آموزشی

بررسی ارتباط بين خلاقيت مديران وپویایی در محيط آموزشی

مسایل بازاریابی بین المللی کابل‌های ویژه و فشارقوی

مسایل بازاریابی بین المللی کابل‌های ویژه و فشارقوی

160 نکته در مدیریت

160 نکته در مدیریت

بررسی و مطالعه خط تولید نوشابه و کنترل کیفیت و بازار

بررسی و مطالعه خط تولید نوشابه و کنترل کیفیت و بازار

160 نکته در مدیریت

160 نکته در مدیریت

خلاقيت و نوآوري تعريف، مفاهيم و مديريت آن

خلاقيت و نوآوري تعريف، مفاهيم و مديريت آن

بررسی و مطالعه خط تولید نوشابه و کنترل کیفیت و بازار

بررسی و مطالعه خط تولید نوشابه و کنترل کیفیت و بازار

بررسی ارتباط بين خلاقيت مديران وپویایی در محيط آموزشی

بررسی ارتباط بين خلاقيت مديران وپویایی در محيط آموزشی

گروه محصول:پروژه و کارآموزی

بررسی و مطالعه خط تولید نوشابه و کنترل کیفیت و بازار



قیمت: ۳۰۰۰۰ریال     تعداد صفحات: 57    



مقدمه :

در يك رژيم متعادل آب قسمت مهمي از آن محسوب مي شود . بدن به آب نياز دارد تا بتواند غذا را هضم كند . تغييرات شيميايي در عضلات صورت بگيرد ، درجه حرارت بدن تنظيم گردد و  مفصل ها نرم گردند ، اكسيژن در شش ها جذب شده ،گاز دی اکسید كربن دفع شود و بالاخره مواد زائد بدن دفع گردد .

 

 علاوه بر مقدار آبي كه از غذا هاي مختلف به بدن مي رسد بدن در روز به 5 الي 6 ليوان ديگر آب نياز دارد . اين مقدار آب بر حسب عادت غذايي به صورت هاي مختلف وارد بدن مي شود . آب ميوه به علت گراني در حد نسبتاً كمي در مقايسه با نوشیدنی هاي ديگر استفاده مي شود . عصاره تقطير شده بعضي از گياهان بنام عرقيات در تبريز ، شيراز ، اصفهان و ساير شهر ها كم و بيش رواج دارد . نوشيدن شير بسيار مطلوب است ولي متاسفانه به حد كفايت موجود نبوده و جدای از خواص فراوان موجود درآن دارای قیمت به نسبت بالایی است  . نوشيدن شيردر روستاهاي ايران علي الخصوص هنگام صبحانه بسيار رواج دارد .

 

آشاميدني هاي ديگر مانند آب معدني ، قهوه و غيره به مقادير كم مصرف مي شود . در كشور هاي ديگر نيز كم و بيش به همين ترتيب است چنانچه در انگليس چاي ، در فرانسه شراب ، در امريكا نسكافه با شير ، در برزيل قهوه و بالاخره در پاكستان شير مصرف مي شود . اما در 200 سال اخير در رژيم غذايي مردم دنيا نوشيدني هايي رسوخ پيدا كرده و جاي افتاده است كه همان نوشابه هاي غير الكلي گاز دار يا سبك مي باشد . بديهي است كه در اين مدت مصرف نوشابه هاي فوق در ايران نيز كم و بيش عموميت پيدا كرده و لذا موضوع نوشابه هاي غير الكلي گاز دار قسمت مهمي از اين مباحث را تشكيل مي دهد .

 

فایل به صورد ورد می باشد.



  • پس از پرداخت موفق لینک دانلود هم نمایش داده می شود هم به ایمیل ارسال می گردد
  • ایمیل را بدون www وارد کنید و در صورت نداشتن این قسمت را خالی بگزارید
  • در صورت هر گونه مشگل در پروسه خرید میتوانید با پشتیبانی تماس بگیرید گزارش تخلف

برچسب ها:گزارش کار آموزی رشته مدیریت صنعتی  گزارش  کارآموزی  رشته مدیریت  دانلود  مدیریت صنعتی  کارآموزی مدیریت صنعتی  

برگزیده ها

  • 1
  • 2

مسایل بازاریابی بین المللی کابل‌های ویژه و فشارقوی

مسایل بازاریابی بین المللی کابل‌های ویژه و فشارقوی

مسایل بازاریابی بین المللی کابل‌های ویژه و فشارقوی

حجم:1099KB | بازدید :3504

مقدمه سال 92 با همه فراز و فرودهایش به پایان رسید تا سرآغازی برای بهاری دیگر و سالی نو باشد، اتفاقاتی که در نیمه دوم سال گذشته رخ داد امیدهایی را در دل فعالان اقتصادی پیرامون بهبود فضای کسب و کار پدید آورد و امید می رود سال جدید برای بخش خصوصی و صنعتگران کشور، سالی حداقل...

160 نکته در مدیریت

160 نکته در مدیریت

160 نکته در مدیریت

حجم:176KB | بازدید :4682

يكي از ويژگي هاي دوران معاصر، سرعت و شتابي است كه زندگي و كار به  خود گرفته است. براساس ويژگي هاي اين دوره، حتي ادبيات، روزنامه نگاري و اطلاع رساني نيز تغييراتي كرده است. به عبارت ديگر در حوزه داستان نويسي، پس  از رمان هاي چند جلدي دهه هاي نخست قرن بيستم، شاهد ظهور...

بررسی و مطالعه خط تولید نوشابه و کنترل کیفیت و بازار

بررسی و مطالعه خط تولید نوشابه و کنترل کیفیت و بازار

بررسی و مطالعه خط تولید نوشابه و کنترل کیفیت و بازار

حجم:105KB | بازدید :4363

مقدمه : در يك رژيم متعادل آب قسمت مهمي از آن محسوب مي شود . بدن به آب نياز دارد تا بتواند غذا را هضم كند . تغييرات شيميايي در عضلات صورت بگيرد ، درجه حرارت بدن تنظيم گردد و  مفصل ها نرم گردند ، اكسيژن در شش ها جذب شده ،گاز دی اکسید كربن دفع شود و بالاخره مواد زائد بدن دفع گردد...

بررسی ارتباط بين خلاقيت مديران وپویایی در محيط آموزشی

بررسی ارتباط بين خلاقيت مديران وپویایی در محيط آموزشی

بررسی ارتباط بين خلاقيت مديران وپویایی در محيط آموزشی

حجم:70KB | بازدید :4072

چکیده  هر محیط آموزشی دارای جوی است که ممکن است آن محیط را سرد، خشک، غیرقابل اعتماد، ترس‌آور و یا گرم، صمیمی، قابل انعطاف و حمایت کننده سازد.‌هرچه جو سازمان مثبت‌تر باشد، برقراری ارتباط و روابط انسانی آسان‌تر خواهد بود.‌بالعکس جوهای بسته، ترس‌آور و یا...

برابري يا عدم برابري ديه زن و مرد

برابري يا عدم برابري ديه زن و مرد

برابري يا عدم برابري ديه زن و مرد

حجم:60KB | بازدید :552

مقدمه: بر اساس قانون مجازات اسلامى ايران و مطابق فتاواى بسيارى از فقيهان شيعه و سنى، ديه زن نصف ديه مرد است. اين راى در ميان فقهاي شيعه و سني مخالفانى نيز دارد. دليل عمده گروه اول آيه ۱۷۸ از سوره بقره يعنى (وَ الاُْنثَى بِالاُْنثَى) ، تصريح برخى از روايات بر نصف بودن ديه زن...

خلاقيت و نوآوري تعريف، مفاهيم و مديريت آن

خلاقيت و نوآوري تعريف، مفاهيم و مديريت آن

خلاقيت و نوآوري تعريف، مفاهيم و مديريت آن

حجم:40KB | بازدید :4401

خلاقيت و نوآوري تعريف، مفاهيم و مديريت آن         چكيده اين مقاله به تشريح مفاهيم و مباني خلاقيت و نوآوري مي‌پردازد. تعاريف مختلفي از خلاقيت ارائه مي‌شوند و از ديدگاه روانشناسي و سازماني مورد بررسي قرار مي گيرند. سپس موضوع نوآوري و ارتباط آن با...